Инструменти за потребители

Инструменти за сайта


mim:manuals:instalirane

Разлики

Тук са показани разликите между избраната и текущата версия на страницата.

Препратка към сравнението на версиите

Both sides previous revision Предходна версия
mim:manuals:instalirane [05.08.2012 в 12:34]
neohidra Така изглежда по-добре
mim:manuals:instalirane [17.03.2018 в 15:51] (текуща)
neohidra Коригирам връзката за сваяне
Ред 7: Ред 7:
 Статията описва процеса на инсталиране чрез инсталатора. Съществува и друг начин - чрез архив, но същия резултат може да постигне и инсталатора,​ като същевременно онагледяването е по-лесно. Статията описва процеса на инсталиране чрез инсталатора. Съществува и друг начин - чрез архив, но същия резултат може да постигне и инсталатора,​ като същевременно онагледяването е по-лесно.
  
-Преди да инсталирате програмата е необходимо да изтеглите инсталатора. За целта посетете ​http://​www.miranda-im.org/download/ и свалете версията съответстваща на вашата операционна система (Windows).+Преди да инсталирате програмата е необходимо да изтеглите инсталатора. За целта посетете ​https://​www.miranda-ng.org/en/​downloads/ и свалете версията съответстваща на вашата операционна система (Windows).
  
 След като свалите подходяща версия стартирайте файла. Вероятно ще се появи прозореца предупреждаващ за възможни нежелани последици от стартиране на злонамерени програми,​ но свалените от горепосочения адрес не са такива. Натиснете {{mim:​manuals:​install:​pres_1.png}} След като свалите подходяща версия стартирайте файла. Вероятно ще се появи прозореца предупреждаващ за възможни нежелани последици от стартиране на злонамерени програми,​ но свалените от горепосочения адрес не са такива. Натиснете {{mim:​manuals:​install:​pres_1.png}}
mim/manuals/instalirane.txt · Последна промяна: 17.03.2018 в 15:51 от neohidra